Brazilský Keratin

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Brazilský Keratin

Levně v Praze V salonu, i Vas doma Keratinové ošetření CoCo je revoluční brazilská kúra, která narovná, vyhladí a léčí Vaše poškozené vlasy. Tento intenzivní prostředek obnovuje vitalitu a zpevňuje vnější i vnitřní strukturu vlasu. Po použití budou vlasy jemné, rovné a přirozeně lesklé. Po brazilském keratinovém ošetření CoCo se vlasy necuchají a jejich každodenní úprava je otázkou chvilky. Nebudete již muset utrácet za drahé narovnávací přípravky, které málokdy pomůžou. Více informací na osobních webových stránkách. ceník dlouhé vlasy 1799,- polodlouhé 1499,- krátké 1299,- šampon a maska, ktere je potreba pak použivat za akcni cenu 999,-, klasicka cena je 1500,- Mame certifikat.

Anonym

Je to super metoda, dejte ale pozor kdo vám ji provede. Dle mých zkušeností upozorňuju na velmi zajímavou osobní zkušenost: brazilský keratin se absolutně nemá rád s měkkou vodou při mytí vlasů, to prostě nefunguje a zbytečně vyhodíte peníze ..... Máme doma "změkčovač vody", je to bezva na pití, mytí a hlavně to šetří životnost spotřebičů jako třeba pračka, elektrokotel na ohřátí vody (neusazuje se vodní kámen). Jenže keratin to jednoduše řečeno vyzmizíkuje, vlasy mám teď ještě kudrnatější než dřív. Mám sice kvůli braz.keratinu zakoupený bezsodíkový šampon, jenže ten je jaksi k ničemu. Ono zařízení na změkčení vody (napojené hned při vstupu vody do potrubí v domě) díky chemickému procesu mění vodu na jakýsi sodík...
No změkčovač vody asi doma nemáte, a tak hurá na braz. keratin. Vlasy to fakt narovná a navíc jsou pak vlásky nesrovnatelně krásnější než dřív.

Anonym

S tím změkčovačem by mě to teda nenapadlo. Já jsem byla na keratinu v salonu www.prodluzko.cz, vydržel mi zhruba 3 měsíce a na léto se na něj chystám znova, vlasy jsem měla krásně rovný a hladký.

MarinaN
Obrázek uživatele MarinaN
Offline
Na fóru od: 26.06.2019

Dobrý den, chystám se na narovnání vlasů jelikož stačí když přejdu most přes řeku a těžko vyžehlené vlasy si vyskočí spátky do vln :) je nějaká značka se kterou máte opravdu dobré zkušenosti, zaručeně narovná a efekt vydrží déle jak dva měsíce?